|
سرعت ویندوز خود را افزایش دهیم ....؟!!!!
|
|
03-04-2010, 01:17 AM
شماره : #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
خداوندا برسان زیبا ترین نغمه آفرینش را که زیباست لحظه ظهور و انتظار اوج تنهایی است و او است که سرور است *اللهم عجل لولیک الفرج* با سلامی دوباره دیدم بیکارم گفتم یه تاپیک بزنم خدا را خیر بیاد من نمی تونم مطلبی بنویسم بدون اینکه صوابی توی اون نباشه یه صلوات مطهر بفرستید به روی قمر بنی هاشم عباس ابن علی (ع) نثار روح و جان پاکش * اللهم صل علی محمد و آل محمد اللهم صل علی عباس ابن علی (ع)* =================== دوستان اگر دلایل بعضی نکات را خواستند بپرسند تا بیشتر جواب بدهیم ========================== * چگونه سرعت ویندوز خود را افزایش دهیم؟ جلسه اول : همیشه این نکته مورد توجه خیلی ها بوده که چگونه می شود سرعت ویندوز خودمان را افزایش دهیم. این تاپیک مخصوص ویندوز XP مایکروسافت زده شده و خواهشا ویستا کارها و سونی ها نگن ویندوز7 سرعت نمی خواد که تا بعد انشاءالله عمری بود درباره بهبود 7 و ویستا شاید تاپیکی زدیم چقدر پرحرفم من اصل مطلب: در ویندوز XP سرعت نکته مهمیه مخصوصا برای کسانی که برنامه نویسی و کارهای گرافیکی می کنند و می خواهند بیشترین استفاده از منابع و برنامه ها را بکنند. خب یکی از اصولی ترین و مهمترین نکات برای افزایش سرعت سخت افزار مناسبه. خب این یعنی چی یعنی ما بریم یه سیستم هواپیما بخریم یا با کامپیوترهای نفتی هم میشه؟ یه نکته سخت افزاری هم هست که تاثیر زیادی دارد همیشه سعی کنید میزان رم سیستم خود را بالا بگیرید و سی پی یو خود را دارای حافظه کش داخلی خریداری کنید. دوستان اگر سیستمشان قدیمیه یا حتی دو سال پیش سعی کنند رم خود را بالا تر ببرند البته این نکات نرم افزاری که می گوییم با رم 256 و حتی 128 هم جواب میده و تغییرات فاحشی مشاهده می کنید. خب نکته بحث ما همینه می خوایم کاری کنیم که با کامپیوتر نفتی هم بتونیم پرواز کنیم .............. با نکاتی که در زیر می گم شرط می بندم ویندوزتون سرعتش چشمگیر می شود.یه سری نکات هست که در زیر فهرست وار می گم اگه کسی مشگلی داشت در ادامه مطرح کنه در ضمن بعضی نکات مخصوص اکس پی نیست و در ویندوز7 و سون هم قابل اجرا می باشد. یاعلی : **************************************************** 1 - همیشه از نسخه ای از ویندوز استفاده کنید که آخرین خروجی مایکروسافت باشد و آخرین آپدیت و بروز رسانی باشه. که در مورد اکس پی آخرین نسخه : سرویس پک3 آپدیت ماه آگوست و جولای مناسب می باشد. 2 - همیشه از نسخه اصل ( که توی ایران وجود نداره منظورم:) دستکاری نشده ویندوز استفاده کنید یعنی از ویندوزهایی با نام های متفاوت و رنگ و لعاب مثل ام آر تی ، ویندوز سیاه ، ویندوز سفید ، ویندوز نقره ای و ..... پرهیز کنید چون این ویندوزهایی که دستکاری می شوند امکان پریدن و گیج زدن قسمتایی از رجیستری ویندوز وجود دارد و همیشه مجبورید یه جورایی هنگ کنید البته نسخه های مناسبی توی این نوع ویندوزها هم می باشد ولی خب پیکان را اگر رنگش بزنی هیچوقت نمیشه پژو؟ .3 - همیشه سیستم فایل تمامی درایوهای خود را NTFS انتخاب نمایید. 4 - همیشه میزان درایو C خود را که ویندوز بر روی آن نصب می شود از 10 گیگابایت پایین تر در نظر نگیرید. 5 - همیشه سعی کنید سی دی ویندوز خود را سالم نگه دارید و از کثیف و لک شدن و خش دار کردن آن جلوگیری کامل نمایید. 6 - آنتی ویروسی مناسب با حجم کم و قدرت مناسب انتخاب کرده و مداوم آنرا بروز رسانی نمایید. 7 - اگر آرشیو فیلم و عکس و فایلهای زیادی دارید سعی کنید آنها را بصورت سی دی مجازی اصطلاحا Image با پسوندهای iso , nrg , ... در آورد تا در مکوقع استفاده فقط آنها را در درایو مجازی لود کنید و استفاده کنید . 8 - فایلهای خود را دسته بندی کنید مثلا تصاویر یکجا ، فیلمها کجا ، برنامه ها یکجا و ... . 9 - تمامی برنامه های خود را بر روی یک یا دو درایو به غیر از درایو C نصب نمائید. 10 - فضای مجازی ویندوز را افزایش دهید : بر روی My Computer راست کلیک کرده از تب Advanced گزینه Perfomanced دکمه Settings را انتخاب کرده در پنجره مربوطه تب Advanced را کلیک کنید در صفحه باز شده قسمت Virtual Memory دکمه Change را کلیک نمایید. در پنجره باز شده درایو C را انتخاب کرده و در پایین صفحه در Intial size عدد مقابل آنرا به فرمول زیر تغییر دهید البته این میزان دلخواه می باشد اما با فرمول زیر طبق تجربه خودم بهتر می باشد همین : میزان حافظه رم کامپیوترتان+ 1/2 و در قسمت Maximum size میزان دو برابر قسمت اول را وارد نمایید. دکمه Set را زده و OK نمایید. ** نکته بسیار مهم : قبل از این کار یکبار سیستم ..... ادامه مطالب در جلسه بعد ... یا حق شبتان بخیر عیدتان هم مبارک * ![]() *
![]() * * اللهم عجل لولیک الفرج * کاش که آن چلچله آواز دهد یار آمد کز دم همچو مسیحش بهاران آمد **
|
|||
تشکر شده توسط : |
Morteza, MONA, Shgninc, parazitt |
|
03-05-2010, 11:17 PM
(آخرين ويرايش ارسال در: 03-06-2010 12:03 AM توسط sa_elegance.)
شماره : #2
|
|||
|
|||
|
RE: سرعت ویندوز خود را افزایش دهیم ....؟!!!!
*
چگونه سرعت ویندوز خود را افزایش دهیم؟ جلسه اول : ** نکته بسیار مهم : قبل از این کار یکبار سیستم ..... ادامه: 11 - نکته بسیار مهم : قبل از این کار یکبار سیستم را (درایو C ) را Clean Up نموده (با سطح3 کاملا تمیز کنید که امکان بازیابی نباشد - تمام فضاهای خالی را باز نماید) 12 - سپس درایو C را یکبار کامل دیفرگ Defrag کرده تا کاملا پراکندگی ها و فایلهای شکسته جمع و منظم شوند. 13 - بر روی My Computer خود راست کلیک کرده گزینه Properties را انتخاب کنید و در پنجره تنظیمات باز شده تب Automatic Updates را انتخاب کرده و Turrn Of Automatic Update را انتخاب کنید. 14 - یک آنت ویروس سبک و کارآمد و بروز شده نصب کرده و به کنترل پنل رفته و در قسمت Security Center در پنجره Windows Security Center در پنل سمت چپ آن آخرین گزینه Change the way security center alert me را انتخاب کنید تا پنجره کوچکی باز شود تیک مربوط به تمامی سه چک باکس موجود را بردارید و OK نمایید . 15 - به Run رفته و کد زیر را تایپ کرده و Enter نمایید : Msconfig از پنجره باز شده تب Services را انتخاب کنید و در آن تقریبا در انتهای منوی کرکره تیک مربوط به گزینه Automatic Updates را بردارید. 16 - بعد از نصب تمام برنامه های مورد نیاز خود در ویندوز مرحله 15 را تکرار کنید اما اینبار به جای رفتن به تب Services تب Start Up را انتخاب کنید و در صفحه آن از لیست موجود تیک مربوط به تمامی برنامه ها را بردارید به غیر از برنامه ها و پردازش های زیر : - ctfmon - پردازش مربوط به آنتی ویروسی که در سستم نصب نموده اید مثلا برای آنتی ویروس Avast تیک پردازش AshDisp را بر ندارید و نیز تیک مروبط به برنامه هایی که احانا نیاز دارید هنگام بالا آمدن و شروع ویندوز اجرا شوند. 17 - بر روی فضای خالی دسکتاپ خود راست کلیک نمایید و پراپرتیز را انتخاب کنید در قسمت تغییر بک گراند ویندوز دکمه Customize Desktop را بزنید و در تب Web دکمه Properties را انتخاب کنید و در پنجره باز شده تب Download را باز کنید و در قسمت Content to download تعداد صفحات دانلود را 3 و تیک آخری یعنی Limit hard usage page .... را زده و عدد مربوط به آن در زیر آن را به بیشترین حد ممکن قرار دهید (این قسمت برای افزایش سرعت باز کردن صفحات وب و دانلود می باشد ربط زیادی به سرعت خود ویندوز نداره ولی خب بد نیست). 18 - برنامه Process Lasso Pro نسخه 3 به بالا را دانلود کنید و به صورت رایگان استفاده نمائید. این برنامه با حجم 3.5 تا 5 مگ در هارد نصب می شود و با حجمی بسیار پایین در رم قرار می گیرد و جالب اینجاست که بدون نیاز به انجام هیچ تنظیمی سرعت پردازش و صف بندی اطلاعات سیستم در رم و سی پی یو را به طرز قابل ملاحظه ای بهبود می بخشد البته ممکن است در یکسری سیستم ها اول شروع به کار ویندوز یه 5 تا 10 ثانیه ای سیستم احساس سنگینی نماید ولی بعد از 20 ثانیه نحوه اجرای پردازش در سیستمتان فوق العاده بالا می رود. در ضمن در بند 16 تیک مربوط به Process Lasso را نیز بر ندارید. 19 - نکات آخر اینکه باز تاکید می کنم به تا حد امکان برنامه ها و نرم افزارها بزرگ و به خصوص بازی ها و برنامه های گرافیکی مثل فتوشاپ را در درایو C نصب نکنید و در درایوی دیگر نصب کنید . 20 - هر ماه یکبار درایوهای سیستمتان به خصوص C را ابتدا به صورت کامل و سطح 3 بدون بازیابی اطلاعات Clean Up نمائید سپس یکبار آن درایو را Defrag نمائید. 21 - قبل از نصب هر برنامه و نرم افزار جدیدی بهتر است که یکبار آن درایو مربوطه که قرار است برنامه در آن نصب شود را کلیناپ و دیفرگ نمائید تا فضاها و پیج های هارد باز شوند و امکان نصب سریعتر و منظم تر برنامه جدید وجود داشته باشد (برای نصب برنامه های حجیم). 22 - این نکته هر چند ابتداییه و لی هیچگاه مگر در حال ضرورت سیستم خود را از طریق دکمه Power (برق) کامپیوتر خاموش و ریست ننمائید. 23 - در صورت هنگ کردن سیستم خود از طریق زدن .... ادامه در جلسه بعد یا حق التماس دعا * ![]() * * اللهم عجل لولیک الفرج * کاش که آن چلچله آواز دهد یار آمد کز دم همچو مسیحش بهاران آمد **
|
|||
Morteza, MONA, Shgninc, parazitt |
|
05-30-2010, 10:23 PM
شماره : #3
|
|||
|
|||
|
با تشکر از زحمات شما کاربر گرامی، sa_elegance
بهتر است تا این گونه مطالب را با تصاویر زیباتر نمایید. مجددا از زحمتهای شما تشکر می کنم |
|||
sa_elegance |
|
07-10-2010, 12:26 PM
شماره : #4
|
|||
|
|||
(05-30-2010 10:23 PM)Shgninc نوشته : با تشکر از زحمات شما کاربر گرامی، sa_elegance با سلام خودم هم تمایل به قرار دادن عکس دارم اما از آنجایی که تقریبا تمام سایتهای آپلود عکس فیلتر شده اند و سایتهای ایرانی هم مدت زیادی در خود تصاویر را نگه نمی دارند عکسی آپلود نمی کنم. ولی سعی می کنم مطالب را کامل و بدون سردر گمی و مطالب گیج کننده و با جزئیات فراوان بیان نمایم تا مطلب به درستی برسد. در ضمن در حال تهیه یک فضای آپلود برای سایت های خودم هستم که وقتی راه افتاد از آن برای آپلود تصاویر خودم و سایت آموزشی پارسیگ و سایت خودم استفاده خواهم کرد. سربلند باشید ![]() * * اللهم عجل لولیک الفرج * کاش که آن چلچله آواز دهد یار آمد کز دم همچو مسیحش بهاران آمد **
|
|||
|
07-13-2010, 10:23 AM
شماره : #5
|
|||
|
|||
|
... در صورت هنگ کردن سیستم خود از طریق زدن دکمه های Ctrl+Alt+Delete پنجره Task Manager ویندوز را فراخوانی کنید و از تَبِ دوم آن یعنی Processes نام برنامه ای که شما در محیط اجرای آن بودید و سیستم شما در حین کار با آن هنگ کرده است را بیابید و روی آن راست کلیک کرده و گزینه End Process Tree را انتخاب نمائید با این کار برنامه ای که باعث ایجاد اختلال در روند پردازش شده و به قول مهندسا سرباره در رم و سی پی یو ایجاد کرده و باعث هنگ کردن شده با این کار خود برنامه از پردازش سی پی یو خارج شده و علاوه برآن پردازشهای دیگر مربوط به آن برنامه را نیز از صف پردازش خاج می کند. با این کار سریعا سیستم از حالت بسته خارج شده و دیگر نیازی به ریست آن نیست.
![]() * * اللهم عجل لولیک الفرج * کاش که آن چلچله آواز دهد یار آمد کز دم همچو مسیحش بهاران آمد **
|
|||
|
|
| قوانين ارسال |
| شما نمی توانید تایپک جدید ارسال کنید. شما نمی توانید به تایپک پاسخ دهید. شما نمی توانید فایل ضمیمه کنید. |
| کد های Html غیر فعال است. MyCode فعال است. شکلک ها فعال است. کد [img] فعال است. |

جستجو
ليست کاربران
تقويم
راهنما

![[تصوير: 1226090931.gif]](http://upload.iranblog.com/1/1226090931.gif)

تشکر شده توسط :