|
نصب دو لوکال هاست بر روی یک سیستم
|
|
11-20-2008, 04:04 PM
(آخرين ويرايش ارسال در: 11-20-2008 04:12 PM توسط Morteza.)
شماره : #1
|
|||
|
|||
|
باسلام
من می خواهم هم سرور IIS ویندوز را روی سیستم نصب داشته باشم و هم سرور Wamp ... مشگل اینجاست که آی پی هردوتاشون یکی هست و موقع اجرا قاطی می کنن. و حتما باید یکی از آنها نصب باشه. لطفا بگید آیا میشه دوتا آی پی یکی برای IIS و یکی برای Wamp داشته باشیم تا فایلهای ریشه همدیگر را باه هم قاطی نکنند؟ چطوری؟
![]() * * اللهم عجل لولیک الفرج * کاش که آن چلچله آواز دهد یار آمد کز دم همچو مسیحش بهاران آمد **
|
|||
|
11-24-2008, 10:44 AM
شماره : #2
|
|||
|
|||
|
RE: نصب دو لوکال هاست بر روی یک سیستم
با سلام
امروز خودم به یک نتیجه بسیار زیبا برای اینکار رسیدم اول صبح پس از یک روز دوری از سیستم نشستم پشت سیستم خودم و این فکر به ذهنم خطور کرد امتحان کردم دیدم خوب نتیجه میده ... اللهم حول حالنا الی احسن الحال فقط کافیه که شما یکی از دو سرور را در حالت Stop قرار دهید (موقتاً). من چون می خواستم با IIS و Wamp هر دو در یک سیستم کار کنم وقتی IIS را Stop کردم پس از یک LogOff ساده و سریع Wamp را اجرا کردم و به خوبی اجرا شد. حالا وقتی بخواهم از IIS استفاده کنم Wamp را Stop کرده (خاموش) و IIS را اجرا می کنم. طریقه خارج شدن از wamp ساده است اما از IIS را شاید کسی نداند: 1- Control Pannel را اجرا کرده گزینه Administrative Tools را انتخاب می کنیم. 2- از داخل Administrative Tools گزینه Internet Information Service را اجرا می کنیم (IIS). 3- در پنجره باز شده از فهرست درختی سمت چپ فهرست Web Site را باز کرده از زیر شاخه آن Default Web Site را انتخاب می کنیم سپس از نوار ابزار پنجره دکمه Stop Item را می زنیم . 4- از فهرست درختی گزینه Default SMTP Virtual Server را نیز همانند گزینه قبلی انتخاب و متوقف می کنیم. 5- یکبار logoff کرده و دوباره وارد کاربری می شویم و Wamp را اجرا می کنیم. **** گرچه فکر کنم علاوه بر logoff کردن می توانید یکبار فایل Explorer.exe را ریست کنید. ![]() * * اللهم عجل لولیک الفرج * کاش که آن چلچله آواز دهد یار آمد کز دم همچو مسیحش بهاران آمد **
|
|||
|
|
| قوانين ارسال |
| شما نمی توانید تایپک جدید ارسال کنید. شما نمی توانید به تایپک پاسخ دهید. شما نمی توانید فایل ضمیمه کنید. |
| کد های Html غیر فعال است. MyCode فعال است. شکلک ها فعال است. کد [img] فعال است. |

جستجو
ليست کاربران
تقويم
راهنما

![[تصوير: 1226090931.gif]](http://upload.iranblog.com/1/1226090931.gif)

تشکر شده توسط :