خطاهاي زير اتفاق افتاده‌است
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/parsig/public_html/Forum/inc/languages/persian/permbox.lang.php:1) - Line: 1535 - File: inc/functions.php PHP 5.2.13 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1535 header
/inc/functions.php 1596 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 52 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

تبلیغات در پارسیگ

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 0 راي - 0 ميانگين
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پاک شدن درایو سی دی از کامپیوتر ویندوز ویستا
01-02-2010, 02:38 PM (آخرين ويرايش ارسال در: 01-02-2010 02:45 PM توسط fgoohari.)
شماره : #1
Question پاک شدن درایو سی دی از کامپیوتر ویندوز ویستا
درایو سی دی من پاک شده همان طور که نوشته بودید عمل کردم،اما زمانی که در computer managemenet بر روی درایو سی دی راست کلیک می کنم فقط 2 گزینه delete volume و help کار میکنه. بقیه گزینه ها کار نمی- کنند .یعنی کم رنگ نشون داده میشه، لطفا من را راهنمایی کنید؟
من منتظر جواب هستم.با تشکر از شما.[/i]
يافتن تمام ارسال‌هاي اين کاربر
نقل اين ارسال در يك پاسخ
تشکر شده توسط : sa_elegance
01-03-2010, 12:20 PM
شماره : #2
RE: پاک شدن درایو سی دی از کامپیوتر ویندوز ویستا
با سلام و تشکر از حسن توجه شما به انجمن پارسیگ
با توجه به اینکه این سوال در این تاپیک چندین بار مطرح شده است بر آن شدم جزئی تر و دقیق تر به مساله رسیدگی نمایم ،در حال حاضر ویندوز ویستا روی سیستم من نصب نمی باشد تا بعد از ظهر امروز صبر نمایید تا پاسخ خود را دریافت کنید .
" حسبی الرب من المربوبین ، حسبی الخالق من المخلوقین "

[تصوير: 1226090931.gif]
* * اللهم عجل لولیک الفرج * کاش که آن چلچله آواز دهد یار آمد کز دم همچو مسیحش بهاران آمد **
نقل اين ارسال در يك پاسخ
01-03-2010, 09:48 PM
شماره : #3
RE: پاک شدن درایو سی دی از کامپیوتر ویندوز ویستا
(01-02-2010 02:38 PM)fgoohari نوشته :  درایو سی دی من پاک شده همان طور که نوشته بودید عمل کردم،اما زمانی که در computer managemenet بر روی درایو سی دی راست کلیک می کنم فقط 2 گزینه delete volume و help کار میکنه. بقیه گزینه ها کار نمی- کنند .یعنی کم رنگ نشون داده میشه، لطفا من را راهنمایی کنید؟
من منتظر جواب هستم.با تشکر از شما.[/i]

با سلام و عرض پوزش از اینکه پاسخ شما تاخیر داشت
بر روی MyComputer سیستم خود راست کلیک نموده و گزینه آخر یعنی Properties را انتخاب نمایید. در صفحه باز شده سمت چپ صفحه گزینه Device Manager را انتخاب نمایید.در صفحه باز شده لیست سخت افزارهای سیستم را نمایش می دهد بر روی گزینه DVD/CD بر روی علامت + آن کلیک کنید تا باز شود سپس با سی دی یا دی وی دی درایو خود را انتخاب نمایید و بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Update Driver Software را کلیک نموده و در صفحه باز شده گزینه دوم یعنی Brows My Computer ... را انتخاب نمایید و در پنجره جدید دکمه Brows را کلیک نموده و سپس فایل یا سی دی درایور خود را انتخاب کرده و OK را انتخاب نمایید و دکمه Next را زده و منتظر بمانید تا ویستا فایل درایور را از محلی که انتخاب نموده اید پیدا کرده بصورت خودکار نصب نماید.

[تصوير: 1226090931.gif]
* * اللهم عجل لولیک الفرج * کاش که آن چلچله آواز دهد یار آمد کز دم همچو مسیحش بهاران آمد **
نقل اين ارسال در يك پاسخ
تشکر شده توسط : MONA
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

قوانين ارسال
شما نمی توانید تایپک جدید ارسال کنید.
شما نمی توانید به تایپک پاسخ دهید.
شما نمی توانید فایل ضمیمه کنید.
کد های Html غیر فعال است.
MyCode فعال است.
شکلک ها فعال است.