|
پیشنهاد
|
|
11-03-2008, 02:14 AM
(آخرين ويرايش ارسال در: 11-03-2008 02:22 AM توسط neda.)
شماره : #1
|
|||
|
|||
|
سلام
خسته نباشید دست تموم تیم مدیریت درد نکنه می خوام ببینم امکانش هست یه تالار برای مباحث پیرامون موبایل و نرم افزارهای مربوطه ایجاد کنید موفق و برقرار باشید
یارب نظر تو برنگردد
|
|||
تشکر شده توسط : |
Arash, sa_elegance |
|
11-03-2008, 02:21 AM
شماره : #2
|
|||
|
|||
|
RE: پیشنهاد
سلام
متشکر از شما که برای رونق گرفتن انجمن دل می سوزونید . فکر خوبیه ، فقط بحثی که می مونه اینه که هستن کسایی که برای این موضوع فعالیت کنند ؟ دوستانی که می تونن بحث موبایل رو پیگیر باشن و یه انجمن متروکه نشه زیر پست من Thanks بزنن تا به عملی کردنش فکر کنیم . |
|||
|
11-18-2008, 04:11 AM
شماره : #3
|
|||
|
|||
|
thanks
مشکلی که هست اینه که فکر می کنم خود صفحه ی پیشنهادات متروکه است وگرنه فکر می کنم زیادن کسایی که در این موضوع فعالیت کنن مشکل مهم تر اینه که چون تایتل فروم انجمن های تخصصی است ، اگه احتمال می دیم که بحث تخصصی نمی شه نباید خودمون رو سبک کنیم ، چون چه بسیار فروم هایی هستند که این کار رو به صورت تخصصی و تخصصی انجام میدن ... ولی ما کلا پایه ایم
یه روزی ، یه جایی ، یه جوری ، یه کسی ، یه چیزی ، صبر داشته باش ... صبر داشته باش |
|||
|
11-22-2008, 01:17 AM
شماره : #4
|
|||
|
|||
|
بازم تشکر می کنم از کسایی که برای بهبود فروم دل می سوزونن .
ببینید دوستان ، ما از نظر تعداد تالار ها و انجمن ها و تاپیک ها هیچ محدودیتی نداریم . هر کسی احساس می کنه در هر زمینه ی فناروری اطلاعات می تونه فعالیت کنه من شخصا تالار یا انجمن مورد نیازش رو در اختیارش می زارم و مدیریتش رو هم می سپرم به خودش . پس هر کسی می تونه هر بخشی رو شروع کنه و دست بگیره و پیش ببره بگه تا براش ایجاد کنم .
|
|||
neda, sooran |
|
02-08-2009, 05:26 PM
شماره : #5
|
|||
|
|||
|
تالار خيلي خوبيه
پيشنهاد مي كنم كاربران با آپديت كردن اين وبگاه عالي كه ادمين فوق العاده اي هم داره اين سايتو يه روز جز بزرگترين ها ببينيم . . . . خداحافظ . . . |
|||
Morteza, sa_elegance |
|
02-08-2009, 10:19 PM
شماره : #6
|
|||
|
|||
(02-08-2009 05:26 PM)sooran نوشته : تالار خيلي خوبيه ممنونم آقا سینای عزیز . نسبت به بنده و انجمن لطف دارید . به هر حال محیطی هستش که فراهم شده برای تبادل اطلاعات . حالا دوستان یه مقداری فعالیت شون کم شده ، حتما مشغله ی مهم تری دارن . از این که دل می سوزونید ممنونم . خوشحال شدم اینجا هم دیدم تون .
|
|||
|
03-21-2009, 02:50 PM
(آخرين ويرايش ارسال در: 03-21-2009 02:52 PM توسط xppascal.)
شماره : #7
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزيز
يك پيشنهاد دارم واسه آقاي پارسيگ ميخواستم ببينم اگه ممكنه و امكانش هست واسه تيم مديريت و تيم كاري لباس هاي (تي شرت ) با يك طراحي زيبا رو در نظر بگيرند و با لوگوي گروه بروي لباس ها براي دوستان تهيه كنند كه اين امر هم موجب دل گرميست و هم يه كار جالب :دي و از اونجايي كه اين سايت در آمد خاصي ندارد هزينه رو از همين افراد دريافت كند . . . خب اينم يه پيشنهاد ديگه !! :دي ضمناً دوستاني كه علامند به اين امر هستند اعلام آمادگي كنند ! مجتبی نعیمی
![]() ورود به نگين شهر
|
|||
|
03-21-2009, 02:58 PM
شماره : #8
|
|||
|
|||
|
ممنون مجتبی جان
من آقای پارسیگ نیستم ![]() پیشنهادت توی هیئت مدیره مطرح می شه |
|||
xppascal |
|
|
| قوانين ارسال |
| شما نمی توانید تایپک جدید ارسال کنید. شما نمی توانید به تایپک پاسخ دهید. شما نمی توانید فایل ضمیمه کنید. |
| کد های Html غیر فعال است. MyCode فعال است. شکلک ها فعال است. کد [img] فعال است. |

جستجو
ليست کاربران
تقويم
راهنما

تشکر شده توسط :

![[تصوير: 2s6kdqh.png]](http://i33.tinypic.com/2s6kdqh.png)
![[تصوير: 35mgn42.png]](http://i33.tinypic.com/35mgn42.png)

![[تصوير: haumo5kzjrsu5gella3n.gif]](http://picfa.ir/images/haumo5kzjrsu5gella3n.gif)