|
مشکلات تازه کار ها
|
|
11-07-2008, 05:23 PM
شماره : #1
|
|||
|
|||
|
مشکلات تازه کار ها
اول که لینوکس رو نصب می کنی قطعا مشکلاتی وجود داره
مشکلات رو اینجا مطرح کنید تا کسایی که بیشتر کار کردن جواب بدن ![]() ![]()
|
|||
|
11-07-2008, 05:34 PM
شماره : #2
|
|||
|
|||
|
RE: مشکلات تازه کار ها
اولین مشکل خودم که حلش کردم اینجا می نویسم تا شما هم اگه این مشکل رو داشتید بدونید چیکار کنید .
من از ubuntu استفاده می کنم اولین مشکلی که باهاش بر خوردم این بود که نمی دونستم چطوری باید به اینترنت (adsl) کانکت بشم حالا این موضوع رو اینجا می گم تا دیگران مثل من سر در گم نشن ! از task bar بالای دسکتاپ گزینه ی Application > accessories > terminal رو انتخاب کنید محیط ترمینال لینوکس یه محیطی هستش شبیه dos در ویندوز . اونجا این عبارت رو تایپ کنید : sudo pppoeconf و بعد اینتر بزنید ! حالا یه محیط داخل همون terminal باز می شه که می تونید کانکشن تون رو کانفیگ کنید دنبال مودم می گرده و بعد ازتون یوزر و پس کانکشن رو می خواد از در آخر ازتون می پرسه که می خواید به محض بالا اومدن ویندوز کانکت بشید ؟ من این رو no زدم خب حالا هر وقت خواستید کانکت بشید توی همون ترمینال می رد و عبارت زیر رو تایپ می کنید : pon dsl-provider با تایپ و تایید کردن این عبارت کانکت می شید . حالا هر وقت خواستید دیسکانکت بشید دوباره می رید توی همون ترمینال و عبارت زیر رو تایپ می کنید poff به همین سادگی ء به همین خوشمزگی ! |
|||
تشکر شده توسط : |
neda, Orbit |
|
11-07-2008, 05:51 PM
(آخرين ويرايش ارسال در: 11-07-2008 05:53 PM توسط Morteza.)
شماره : #3
|
|||
|
|||
|
کسی مسنجر خوب لینوکسی سراغ نداره ؟
مسنجر دیفالت لینوکس pingin هست که اصلا دوستش ندارم کسی می دونه جحوری می شه فونت tahoma رو نصب کرد روی لینوکس ؟ |
|||
|
11-16-2008, 03:14 AM
شماره : #4
|
|||
|
|||
| RE: مشکلات تازه کار ها | |||
|
11-16-2008, 06:33 AM
شماره : #5
|
|||
|
|||
|
اوبونتو نیاز های من رو برآورده نمی کرد
فدورا رو سفارش دادم و منتظرم به دستم برسه ! |
|||
|
|
| قوانين ارسال |
| شما نمی توانید تایپک جدید ارسال کنید. شما نمی توانید به تایپک پاسخ دهید. شما نمی توانید فایل ضمیمه کنید. |
| کد های Html غیر فعال است. MyCode فعال است. شکلک ها فعال است. کد [img] فعال است. |

جستجو
ليست کاربران
تقويم
راهنما

![[تصوير: 2s6kdqh.png]](http://i33.tinypic.com/2s6kdqh.png)
![[تصوير: 35mgn42.png]](http://i33.tinypic.com/35mgn42.png)

تشکر شده توسط :