خطاهاي زير اتفاق افتاده‌است
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/parsig/public_html/Forum/inc/languages/persian/permbox.lang.php:1) - Line: 1535 - File: inc/functions.php PHP 5.2.13 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1535 header
/inc/functions.php 1596 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 52 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

تبلیغات در پارسیگ

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 0 راي - 0 ميانگين
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
توضیح مشکلات اخیر
01-24-2009, 07:47 AM
شماره : #1
توضیح مشکلات اخیر
با سلام خدمت کاربران محترم پارسیگ .
لازم دیدم مشکلات اخیر سایت رو که شاید باهاش مواجه شده باشید رو خدمتتون توضیح بدم .
در ابتدا دومین پارسیگ دات کام اکسپایر شد و متاسفانه دامین در پنل ثبت شخص دیگه ای بود که خب تمدیدش و انتقالش به پنل خودم یه مقداری زمان برد و در این مدت دسترسی به سایت حتی برای خودم هم امکان پذیر نبود ، مگر از طریق آی پی سرور .
بعد از حل شدن مشکل دامین تعویض سرور رو داشتیم . سحر هاست که سایت پارسیگ رو پشتیبانی می کنه قصد داشت استقلال بیشتری داشته باشه . پس به روی یک سرور اختصاصی نقل مکان کرد و این مدتی عملکرد سایت رو مختل کرده بود .
سروری که اطلاعات روی اون منتقل شده بود سرور تازه تاسیسی بود و خب به لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری اون ثبات لازم رو نداشت و خب مجبور شدیم سرور به یه یکی از قدرتمند ترین سرور ها منتقل کنیم به اسم Secure Host که جا داره از مدیرش بسیار تشکر کنم .
مدتی روی سرور های سکیور هاست بودیم .
این سرور خیلی عالی و قدرتمند بود ، اما روی آی اس پی اینترنت من مشکل داشت و خب حدس زدم که این موضوع می تونه مشکل ساز باشه ، پس با مذاکره با سرور سحر هاست مجددا به سحر هاست برگشتیم در حالی که سحر هاست هم به ثبات نسبی رسیده .
ممکنه هر از چند گاهی با ارور Out of memory مواجه بشید که خب دلیلش اینه که تعدادی سایت پر بازدید روی این سرور قرار دارن که بعضی اوقات رم سرور رو اشغال می کنن . که خب باعث بروز این مشکل می شه و با ارتقاء رم سرور این مشکل هم حل می شه .
خلاصه اینکه ماه پر ماجرایی بود برای تیم فنی پارسیگ .
از فضای به وجود اومده نهایت استفاده رو ببرید
موفق باشید 72

سید مرتضی حسینی
[تصوير: 2s6kdqh.png]
[My Weblog] | [My Shop] | [Current Project] | [My Site]
[تصوير: 35mgn42.png]
مشاهده وب سايت اين کاربر يافتن تمام ارسال‌هاي اين کاربر
نقل اين ارسال در يك پاسخ
تشکر شده توسط : mostafa
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

قوانين ارسال